1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PDF | چاپ | نامه الکترونیک

 

کپسول پیپرجین برای اولین بار توسط شرکت دانش بنیان "کیمیا فرآور بوعلی" مستقر در مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد

کپسول گیاهی پیپرجین جهت تقویت دستگاه گوارش، کمک به هضم و متابولیسم مناسب مواد غذایی، تسکین دردهای گوارشی و درمان سوء¬هاضمه برای اولین بار توسط شرکت دانش بنیان "کیمیا فرآور بوعلی" مستقر در مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد.

در فرمولاسیون این فرآورده از عصاره گیاهان Black pepper، Long pepper و Ginger استفاده گردیده است. ترکیب اصلی موجود در فلفل سیاه و دارفلفل ماده شیمیایی به نام Piperine است. این ترکیب بر فعالیت¬های متابولیکی در بدن تأثیر می¬گذارد. مطالعات فارماکولوژیک نشان داده¬اند که پیپرین مولد حرارت بوده، فراهمی زیستی مواد مغذی و داروهای تجویز شده همراه با آن افزایش یافته و سبب افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش موکوس می¬شود.Gingerol و Shogaol، اجزاء اصلی و فعال در زنجبیل، سبب سرکوب انقباضات معده شده، ترشحات معده را کاهش داده و سبب کاهش استفراغ می شود. ترکیب گیاهی فلفل سیاه، دارفلفل و زنجبیل به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کرده و همچنین سبب پاکسازی طبیعی بدن می¬گردد. مطالعات متعدد نشان داده است که این فرآورده با ترشح آنزیم لیپاز سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش گردیده و در زمانهایی که هضم به کندی صورت می¬گیرد و هنگام صرف وعده غذایی سنگین، سیستم گوارشی را تحریک می¬کند. قابل ذکر است که این دارو سبب آزادسازی انرژی شده و به جذب سایر مواد مغذی کمک نموده و همچنین ضد نفخ و برطرف کننده ناراحتی¬های دستگاه گوارش است.

 

  • آگهی
  • آگهی
  • آگهی
  • آگهی
  • آگهی
  • آگهی

ورود

رای گیری

چه ميزان با مرکز رشددانشگاه علوم پزشکي مشهد آشنا مي باشيد ؟

 

 

 

  نتایج

حاضرین در سایت

 18 مهمان حاضر