3. Skip to Footer>

مدیر عامل/مسئول: حسین خانجانی

اعضای شرکت: محمد عارفیان – حسین خانجانی – سحر خانجانی – ایراندخت خانجانی

تاریخ اولیه استقرار: 95/11/06

ایده محوری: تولید محصولات دارویی، مکمل ، آرایشی و بهداشتی بر پایه فناوری زیستی ریز جلبک ها

وضعيت فعلي محصول (تدوین دانش فنی محصول) : تولید نمونه آزمایشی مکمل های خوراکی و محصولات آرایشی و بهداشتی (شامل کرم و ماسک )مبتنی بر اسپیرولینا

ویژگی محصول: امروزه ریزجلبک ها به عنوان کامل ترین غذای سبز برای مصارف انسانی شناخته می شود. علاوه بر این با دارا بودن میزان پروتئین بالا، کاروتن فراوان، انواع مختلف ویتامین ها و دیگر مواد آلی و معدنی ضروری برای بدن، کاربردهای گسترده ای در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی دارند. از این رو یکی از اهداف کلیدی این طرح شامل بومی سازی سیستم های کشت، استخراج و خالص سازی در مقیاس انبوه تولید ریز جلبک ها می باشد، که پس از فرمولاسیون و سنجش های آزمایشگاهی متناسب، محصولات آرایشی بهداشتی نظیر کرم ها، ماسک ها و همچنین مکمل های خوراکی تولید و نهایتا روانه بازار خواهد شد.

اندیشه ما در تحقق رویایست که افق زندگی مردمانش با سلامت طلوع کند

تلفن تماس : 09155037865

نمابر: 05137112634

آدرس پستي: مشهد-ميدان فردوسي-ميدان بوعلي-پژوهشكده بوعلي-مركز رشد واحد هاي فناوري فرآورده هاي دارويي دانشگاه علوم پزشكي مشهد

رای گیری

چه ميزان با مرکز رشددانشگاه علوم پزشکي مشهد آشنا مي باشيد ؟

نتایج

حاضرین در سایت