3. Skip to Footer>

PDF | چاپ | نامه الکترونیک

در ارزشیابی عملکرد حوزه فناوری که توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام پذیرفت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه سوم در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش وب دا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: بر اساس این گزارش، دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی و بالاتر از سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفت.

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: ارزشیابی عملکرد حوزه فناوری دانشگاه های علوم پزشکی و رتبه بندی در این مورد برای نخستین بار توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت پذیرفته است.

وی گفت: این رتبه بندی شامل فعالیت های مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه و مراکز رشد فرآورده های دارویی و فناوری سلامت دانشگاه در حوزه های اختراعات داخل و خارج کشور، شرکت های دانش بنیان، شرکت های مراکز رشد دانشگاه، محصولات و دستاوردهای شرکتها، فروش محصولات، پروژه های فناورانه، تسهیلات و حمایت ها از فناوران در مراکز رشد، شرکت در جشنواره ها توسط فناوران مراکز رشد، اتاق تمیز (clean room) و برگزاری کارگاه های فناورانه است.

• آگهی

رای گیری

چه ميزان با مرکز رشددانشگاه علوم پزشکي مشهد آشنا مي باشيد ؟

نتایج

حاضرین در سایت