نام شرکت: کیمیا فرآور بوعلی

تاریخ اولیه استقرار: 1393

ایده محوری: تولید کپسول گیاهی پیپرجین

وضعيت فعلي محصول (تدوین دانش فنی محصول): نمونه‌سازی

ویژگی محصول: کپسول پیپرجین به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کرده و سبب تحریک حرکات پریستالتیک می‌شود. این فرآورده با ترشح آنزیم لیپاز سبب هضم نرمال شده و هنگام صرف وعده‌های غذایی سنگین و پرکالری سیستم گوارشی را تحریک می کند. این محصول ضد نفخ، ضد اسهال و ضد تهوع بوده و جهت رفع کولیکهای دستگاه گوارشی مناسب است. این فرآورده برای اولین بار در کشور تولید شده و گیاهان به کار رفته در فرمولاسیون آن، تا کنون در سایر فرآورده‌ها با اثر درمانی مشابه استفاده نگردیده است.

تلفن تماس: 09151080411- 37112652-051

نمابر:  37112718-051

آدرس پستي: مشهد- ميدان فردوسي- ميدان بوعلي- پژوهشكده بوعلي- مركز رشد واحد هاي فناوري فرآورده‌هاي دارويي دانشگاه علوم پزشكي مشهد

آدرس سایت:              www.kimiapharma.com